Sunday, December 5, 2010

DO YOU KNOW YOUR ENEMY?

Greetings and Assalamualaikum,
My new post is about 'DO YOU KNOW YOUR ENEMY?' . I think of course its hard to find a best friend or good friend,why did I said that? Sebab kebanyakkannya ada yang talam dua muka. Musuh dalam selimut. Susah kalau berkawan dengan orang macam ni. Bagaimana nak tahu dia ni musuh anda? That's how we do it.

He/She always do something bad to you. And he/she always laugh to you when you face a problem. What should you do? Seek a revenge? No,you shouldn't do that. You just do nothing. Because do something will make you into a trouble. Of course,he/she will make you suffer. Im also facing the same problem. I just do nothing. If he/she bored,he/she will stop to causing you a trouble. Trust me. I you don't,try to do it.

Kadang2 masalah macam ni orang susah nak handle. Takut2 putus kawan la,bende laa. Takpe,kawan boleh dicari,maruah tak boleh dicari. Aku pun ada jugak musuh dalam selimut. Nak bagitahu,malu dia nanti. Perangai pon agak menyakitkan ati laa. Aku tak suka dia. Ish3..

Senang cite,kalau die cuba cari pasal dengan korang,biar je dia. Lantak dia la nak buat apa. Lame2 die bosan,die berhenti la 2. Setakat ni jelah aku nak menulis...aku pun takde idea ni. 

Assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment